Online Diary {。^◕‿◕^。} dEeYa DomO {。^◕‿◕^。}: Balik Kampung !!

Monday, February 11, 2013

Balik Kampung !!


Sabtu baru ni, deeya balik kampung., best giler sebab ramai yang balik., biase lah kan kalau kenduri memang ramai lah yang balik., yang paling best dapat jumpa sedara mara., sekarang kan susah sikit nak balik kampung sebab both my grandparents dah kembali ke rahmatullah., so, maybe dalam sebulan atau dua bulan tu baru balik., tak pun kalau ada kenduri ke, cuti sekolah., yelah semua orang busy belajarlah, kerjalah., susah lah., perkara yang paling best bila balik kampung adalah mandi sungai., hahah., rumah atuk deeya dekat je dengan sungai pahang., so ambik lah kesempatan yang ada., 


anak2 buah siap buat khemah lagi., hahaha


meet my uncle and cousin


 jauh giler nak sampai dekat sungai tu


cousin deeya siap memancing lagi., lawak betol


dah prepare awal2 bawak baju mandi., afiq2


indahnya ciptaan Allah


umor kitorang beza setahun je, tapi dua2 kecik., cousin deeya lagi tue k., haha


dah petang pun panas lagi

tu lah serba sedikit gambar2 masa dekat kampung., pagi sibuk dekat dapur petang terjun sungai., tak sabar rase nak balik lagi.,

~ wassalam ~


2 comments:

  1. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    follow sini...jom ler jalan belog cik akak pula :)

    ReplyDelete
  2. ok.,
    nnt deeya lawak blog akak.,
    skunk line tenet slow.,
    hehe., btw thanks follow blog deeya., ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum., korang2 jangan segan nak tinggalkan comment ok.,
terime kasih daun keladi DEEYA

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen