Online Diary {。^◕‿◕^。} dEeYa DomO {。^◕‿◕^。}: SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT

Thursday, February 21, 2013

SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT



hai korang2.,jom join segmen ni., macam best dan tarikh tamat pun lama lagi., jemput2 join okay., ^_^


~ klik banner okay ~

                                                                                                                                  

39 comments:

  1. terima kasih sudi join segmen saya :)

    senarai peserta ada di sini.
    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    sila check link anda dan jangan lupa bw peserta-2 lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks., nnt buat sgmen lg.,hehe., done follow smua psrta tp ad y xbley bkk.,

      Delete
  2. Follow saya balik :)

    http://khairunnisamystery.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama, done follow you.

    tolong saya dekat sini boleh
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    ReplyDelete
  4. follow sini balik^^
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan dari segmen yang sama

    done follow you back :D

    http://kuciputersenyum.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. Salam alaykum =)

    Followed! Terima kasih sudi singgah blog saya hihi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummusalam., ^_^., okay., thanks jgk.,

      Delete
  7. dah follow balik , maseh ye , nasib baik ada gadget follower tu

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  9. salam dear..dari segmen sama.. dah follow kamu..jemput follow kita pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  10. sy follow=)

    http://ynarazali.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. salam ukhwah...sudah follow kembali...

    http://eikorina.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  12. Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  13. hye hye hye ..
    datang singgah sini dari segmen yang sama ..

    nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

    http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    btw done follow awak :)

    ReplyDelete
  14. salam kenal..

    dari segmen yg sama...

    jom singgah sini plak..http://noryzoulkefle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. nice blog..dari segmen yg sama..jgn lupa singgah blog yer..http://abbeydawnz.blogspot.com..
    follow you :)))

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dan follow sini dari segmen yang sama,jum follow sini juga 
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum dan selamat berkenalan ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. salam kenal.. dari segmen yang sama..done follow here.. follower yang ke-57..

    please follow me back:
    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum!!! Hash dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! Done follow you. Follow me back okay? ^_^ haha

    http://mohamadhazimzamri.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  24. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  25. Dari segmen yang sama. peserta #151

    http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum., korang2 jangan segan nak tinggalkan comment ok.,
terime kasih daun keladi DEEYA

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen